Vending & Advertising machines

Via remote control het juiste resultaat bereiken door IoT

Altijd gevulde schappen met producten op de juiste temperatuur. Dat is het resultaat van een slimme vending machine die een seintje geeft als een schap leeg is of als de temperatuur afwijkt van de standaard. Op afstand inzage hebben in de status van een vending machine biedt grote voordelen. U kunt bijvoorbeeld gericht een leverancier of monteur sturen. Erg handig als het apparaat ergens op het platteland in Drenthe staat.

Ook billboards zijn door IoT op afstand in te stellen en uit te lezen. Ideaal voor digitale billboards die doelgerichte real time reclame vertonen. Er kan natuurlijk ook gestuurd worden op de traditionele – draaiende rol – billboards. De presentatietijd van de verschillende reclameposters kunt u instellen, afhankelijk van het tijdstip van de dag of het soort evenement. Zo krijgt de adverteerder ook inzicht in de precieze exposure van zijn boodschap.

Aan de slag met uw eigen IoT toepassing

Geïnspireerd door deze IoT voorbeelden uit vending en advertising? We denken graag met u mee over smart connected apparaten binnen uw bedrijf. Bekijk onze consultancy opties.

Wat kunnen wij voor u doen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!