De zakelijke eSIM

De best passende IoT connectiviteit; technisch en commercieel flexibel

Comgate biedt u de zakelijke eSIM

Met de eSIM van Comgate heeft u een toekomstbestendige connectiviteitsoplossing in handen beschikbaar in verschillende formaten. Een uitgebreid geheugen op de chip zorgt ervoor dat u over-the-air van profiel kunt wisselen. Dit betekent dat u nooit meer een simkaart hoeft te vervangen, maar op zoek kunt gaan naar een profiel die u er over-the-air op zet. Waar de landelijke operators erg terughoudend zijn hun profiel aan elkaar vrij te geven, is Comgate als onafhankelijke partij een logische bemiddelaar in de profielen van alle Europese operators.

Heeft u interesse in een aanbieding op maat?

Waarom de eSIM van Comgate?

IoT data SIM oplossing die past bij uw bedrijf

Met onze specialisatie in IoT data SIM oplossingen hebben we altijd een passende aanbieding. Op de veelzijdige eSIM bieden we bundels aan met verschillende eigenschappen, van betalen per MB tot hoge databundels. Bij ons heeft u ruime keus.

Technische mogelijkheden eSIM

De simkaarten zijn volledig netwerkonafhankelijk. Onze eSIMs kiezen het best beschikbare netwerk waardoor u altijd verzekerd bent van de beste quality of service. Daarnaast heeft u toegang tot al onze technische – en management mogelijkheden van de eSIMs.

Nog meer mogelijkheden

Profiel en keuze leverancier

Een profiel bestaat uit een set aan commerciële en technische afspraken. De keus voor een specifiek profiel is daarmee belangrijk geworden.  Comgate kiest op deze manier voor kwaliteit en biedt aan iedere klant het best passende profiel aan.

Nog meer voordelen

Naast 2G/3G/4G kan de sim ook communiceren via andere netwerkprotocollen zoals NB-IoT en CAT-M1. In onze IoT portal zijn de simkaarten eenvoudig te beheren en zijn de meest voorkomende functies via API te koppelen aan uw eigen systemen. Alerting met een soft cap en een hard cap behoren op simkaartniveau tot de mogelijkheden. Wilt u dat de sims alleen communiceren met specifieke IP bereiken? Met IP-whitelisting heeft u ruime mogelijkheden om op de APN IP-adressen toe te wijzen.

Implementatie in uw bedrijfsproces

Comgate geeft u ruimte en tijd. Onze flexibiliteit geeft u al onze technische mogelijkheden zonder de zorgen. We begeleiden en adviseren in het hele bedrijfsproces voor de lancering van uw product of tijdens het omwisselen van oude simkaarten. Neemt u een eSIM? Dan is het de laatste keer dat u de simkaart hoeft te vervangen.

End-of-line test oplossingen voor system integrators en OEM’s

We bieden uitstekende ‘end-of-line test’ oplossingen, waardoor u uw product kunt testen, zonder direct vast te zitten aan een abonnement. We begrijpen heel goed dat het abonnement pas ingaat bij inzet en gebruik van uw product. We geloven daarnaast in een contractperiode tussen onze bedrijven in plaats van individuele looptijden per simkaart. Hierdoor voorkomen we een hoop zorgen achteraf. En uiteraard groeien we met u mee. Zowel het aantal sims als het dataverbruik zijn schaalbaar. Door easy deployment streven we naar een zo soepel mogelijke klantervaring, waarin u zoveel mogelijk ruimte en flexibiliteit heeft om simkaarten te activeren of juist stop te zetten.

Heeft u interesse in een aanbieding op maat?

Wij helpen u graag op weg!