Over Ons

Comgate: one-stop-shop voor Internet of Things projecten

Comgate is een one-stop-shop vol Internet of Things (IoT) oplossingen. U kunt bij ons terecht voor zowel IoT deeloplossingen als IoT totaaloplossingen. Comgate is dé specialist in IoT connectiviteits- en platformdiensten. Samen met onze IT-, software- en hardware partners begeleiden we u naar de IoT toepassing die het beste bij uw bedrijf past.

Comgate en Capestone

Comgate is een spin-off van Capestone, dé distributeur van mobiele internetoplossingen. We signaleerden steeds meer vragen over IoT. Het concept is niet nieuw; Machine to Machine communicatie (M2M) bestaat al ruim twintig jaar. Maar we merken dat bestaande IoT toepassingen de marketing strategie, het product management en operations van bedrijven steeds meer  beïnvloeden. Comgate speelt in op de marktbehoefte naar meer duidelijkheid, kortere time to market, lagere total cost of ownership en uitbesteding van IoT gerelateerde activiteiten. Zo kunnen IoT projecten sneller van de grond komen en meer toegevoegde waarde creëren voor zowel resellers als eindklanten.

We maken IoT begrijpelijk en toepasbaar

Met de frisse kijk en vakkundige inbreng van onze medewerkers en partners bieden we graag duidelijkheid in de groeiende hoeveelheid informatie over IoT. We begeleiden u in overzichtelijke stappen naar de beste oplossing. Of het nu gaat om een efficiëntieslag in bedrijfsprocessen of om de ontwikkeling van uw producten en diensten. Wij vinden dat IoT mogelijkheden zo begrijpelijk mogelijk moeten worden gemaakt en IoT adviezen bovenal toepasbaar. Ieder bedrijf, klein of groot, is gebaat bij goede IoT oplossingen.

Oplossingsgerichte aanpak

De medewerkers en partners van Comgate staan open voor nieuwe ideeën en denken graag creatief mee over de beste oplossing. We focussen allereerst op persoonlijk contact en het vinden van de juiste bedrijfskundige oplossing voor uw organisatie. Pas daarna volgt de techniek die nodig is om de oplossing te realiseren.

Voor resellers en eindklanten

Zowel resellers als eindklanten kunnen bij Comgate terecht voor IoT oplossingen. U bent van harte welkom.

waarom comgate?
  • Consultancy én implementatie onder 1 dak

  • Groot aanbod IoT/M2M connectivity en hardware oplossingen

  • IoT/M2M soft- & hardware development: gemakkelijk en snel

  • 24/7 professionele IoT/M2M support service