IoT Consultancy

IoT Consultancy: al uw IoT/M2M vragen beantwoord

IoT Consultancy gaat over de toekomst van uw organisatie. De ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things zullen de omgeving van uw bedrijf significant veranderen. Bent u in staat om hier op in te spelen? Wacht u af of wilt u vooroplopen met uw marketing strategie, product management of operational excellence? De consultants van Comgate gaan hierover graag met u in gesprek. We bekijken de kansen voor uw bedrijf en beantwoorden al uw IoT/M2M vragen.

We kijken dus niet gelijk naar de bits en bytes en sensoren of modems. We adviseren u eerst over wat de Internet of Things technologie kan betekenen voor uw business. Zeer concreet en toepasbaar. Wat levert het mij op? Waar moet ik beginnen? Wat is een verantwoorde investering? Krijg ik het wel terug en zo ja, wanneer?

Van quickscan tot advies én uitvoering

Comgate kan een IoT scan verzorgen voor uw bedrijf. Een IoT quickscan van een klein bedrijf is uiteraard sneller te doen dan een IoT quickscan van een grote en complexe organisatie. Daarom heeft Comgate drie soorten IoT Quickscan consulting pakketten ontwikkeld. Voor kleinere organisaties tot maximaal 20 FTE’s, voor middelgrote organisaties tot maximaal 100 FTE’s en voor grote organisaties.

We kijken met een frisse en professionele blik naar uw organisatie en leggen onze bevindingen vast in een gedegen advies. Daarna bepalen we samen welke actie we ondernemen. En wie dat gaat doen. Het zal vaak een combinatie zijn van actie door uzelf en door Comgate en haar partners.

Inhoud Comgate IoT Quickscan

Dit is de inhoud van de Comgate IoT Quickscan:

  • We analyseren uw marketingstrategie;
  • We brengen de waardeketen van uw bedrijf in kaart;
  • We kijken samen met u naar de kansrichtingen op alle onderdelen van uw waardeketen. Hierbij houden we rekening met uw marketingstrategie en de mogelijkheden van de IoT/M2M technologie. Ook adviseren wij eventueel over de aanpassing van uw marketingstrategie;
  • We adviseren u over het te volgen pad en maken een basis functioneel concept voor uw IoT oplossing, zonder hierbij in technische details te treden;
  • Ten slotte maken wij een business case in hoofdlijnen, zodat u weet wat u kunt verwachten zowel aan kosten als de opbrengsten.

Zowel voor gevestigde bedrijven als voor startups

Comgate ziet unieke mogelijkheden voor zowel gevestigde bedrijven als voor startups die met IoT aan de slag willen. Door IoT veranderen bedrijfsmodellen namelijk en ontstaan er nieuwe producten en diensten. Via IoT Consultancy brengen we samen uw IoT kansen in kaart.

Ja, ik wil graag een IoT Quickscan laten uitvoeren!

Neem contact op en ontvang een offerte op maat

waarom comgate?

  • Bedrijfskundig en technisch advies

  • Advies en implementatie onder 1 dak

  • Gericht op MKB en lokale overheden