Technologie en implementatie

Van eSIM tot VPN

implementatie van IoT toepassingen in uw bedrijf

technisch plaatje

 

Technische mogelijkheden

De Comgate eSIM is ontworpen om aan specifieke IoT connectiviteitswensen te voldoen. Soms is een eenvoudig WiFi punt of failover oplossing voor de vaste internetverbinding voldoende. Andere keren zijn er verschillende beveiligingen nodig, waardoor een VPN en APN met bepaalde specificaties nodig zijn.

Implementatie in uw bedrijfsproces: Comgate geeft u ruimte en tijd

Onze flexibiliteit geeft u al onze mogelijkheden zonder de zorgen. We begeleiden en adviseren in het hele bedrijfsproces voor de lancering van uw product of tijdens het omwisselen van oude simkaarten. Neemt u een e-sim? Dan is het de laatste keer dat u de sim hoeft te vervangen.

Bent u een system integrator / OEM? We hebben uitstekende end-of-line test oplossingen, waardoor u uw product kunt testen, zonder direct vast te zitten aan een abonnement. Daarnaast hanteren we een contractperiode tussen onze bedrijven. Individuele looptijden per simkaart zijn omslachtig en geven onnodige zorgen achteraf. Wij gaan voor easy deployment waarin we streven naar een zo soepel mogelijke klantervaring, waarin u zoveel mogelijk ruimte en flexibiliteit heeft om simkaarten te activeren of stop te zetten.

waarom comgate?
  • Over-the-air profielswitching, remote subscription

  • Uitgebreide APN & VPN mogelijkheden

  • IP-whitelisting

  • Easy deploy service

eSIMs implementeren in uw bedrijf?

Wij helpen u op weg!